• Kontaktni odvetnik zavarovalnice ARAG SE
  • info@odvetnik-zalec.si
  • Pokličite: 040 171 304

 

Leta 2005 sem diplomiral na Pravni fakulteti v Ljubljani. Kot štipendist Vlade Republike Slovenije sem se po končanem študiju zaposlil na Sektorju kriminalistične policije, Policijske uprave Novo mesto. Kot kriminalist sem preiskoval težja kazniva dejanja in sodeloval tudi v mednarodnih preiskavah. V letu 2008 sem kariero nadaljeval na Okrožnem državnem tožilstvu v Novem mestu kot državnotožilski pripravnik in sodni pripravnik na Višjem sodišču v Ljubljani. Po končanem usposabljanju sem leta 2010 opravil pravniški državni izpit, ki je eden izmed pogojev za opravljanje odvetniškega poklica.

Po opravljenem pravniškem državnem izpitu sem se leta 2011 zaposlil v eni največjih in priznanih odvetniških pisarn na dolenjskem. V okviru pisarne sem deloval na vseh področjih prava, predvsem na kazenskem, gospodarskem in civilnem področju. Samostojno sem opravljal odvetniško delo in zastopal ter pravno svetoval fizičnim in pravnim osebam zasebnega in javnega prava.

Moje vodilo pri delu s strankami je individualen in osebni pristop pri reševanju vsake posamezne zadeve. Vsaki stranki se popolnoma posvetim in z natančnim poslušanjem in analizo primera, skupaj s stranko najdem optimalno rešitev za njen primer.

Moje poslanstvo in vizija je, da stranki posredujem zanesljiv pravni nasvet, ki ji olajša njene nadaljnje odločitve. Moje storitve so namenjen vsem pravnim in fizičnim osebam, ki želijo imeti urejena pravna razmerja.

Pri mojem delu me vodi profesionalen odnos do dela, analitičnost, natančnost in poštenost, ter odkrit odnos do strank. Moja prednost je velika prilagodljivost potrebam in željam strank, ter hitra odzivnost. Tudi če morebitnega odgovora na vprašanje ne morem posredovati takoj bodisi zaradi zasedenosti, bodisi zaradi kompleksnosti zadeve, vsako stranko obvestim o tem, da sem vprašanje prejel in ji tudi povem, kdaj lahko pričakuje popoln odgovor. Strankam. lahko nudim pravno svetovanje tudi doma ali na sedežu pravnih oseb.

Posebno ponudbo pa predstavlja tudi e-nasvet o katerem si lahko več preberete v zavihku »e-nasvet«. Ostala področja mojega dela so podrobneje opisana v zavihku o področji dela.

odvetnik kristjan zalec

Arag

odvetniska zbornica slovenije

Uradne ure

Ponedeljek - petek
od 9.00 do 14.00

Za sestanek izven uradnih ur, pokličite

 

 

Kontakt z nami

Odvetnik Kristjan Žalec,
Zadružna cesta 33
8340 Črnomelj

05 99 55 006

040 171 304

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

9.00 do 14.00